CSI·F al Hospital U. Sant Joan de Reus

ORIGEN

L’origen del CSI-F en aquest centre sorgeix del malestar d’alguns treballadors per la situació que estem vivint en els últims anys i que a més, no es sentíem representats per cap dels sindicats que formaven part del Comitè d’Empresa. Així doncs, aquest sindicat porta un curt recorregut en l’hospital, des del 2016 que van sortir elegits 4 membres electes.

Malgrat que, el CSI-F és una central sindical amb un concepte modern i europeu, integrada en la Confederació Europea de Sindicats (CESI) i consolidada com la tercera via sindical d’àmbit estatal, va néixer a l’any 1978.

Al ésser un sindicat independent, no està supeditat a cap tipus d’ideologia política ni està vinculat a organitzacions extra sindicals, la qual cosa permet la nostra llibertat d’actuació, amb l’únic interès de defensar els drets laborals.

[Segueix]

MODEL DE SINDICAT

El nostre model sindical està basat en el principi de la professionalitat, és a dir, cada grup de treballadors defensa i negocia les seves pròpies demandes, sense intromissions de tercers, que poden entorpir o perjudicar les reivindicacions dels diferents sectors laborals.

Aquesta professionalitat no implica que no existeixi un fort caràcter solidari, que permet un recolzament entre els diferents sectors en les seves reivindicacions.

Aquest sindicat és participatiu i dona garantia als afiliats la possibilitat de poder formar part en l’elaboració de plataformes reivindicatives, negociacions… així com, en l’elecció democràtica dels seus òrgans.

Al CSI-F entenem que la millor forma d’aconseguir beneficis i millores laborals, és per mitjà de la negociació, fins l’últim moment i sempre que sigui possible.

No obstant això, ens declarem com un sindicat reivindicatiu, representant les peticions dels treballadors i portant a terme, totes aquelles accions que siguin necessàries per aconseguir la nostra fita.

Seguint la línia dels Sindicats Europeus, i considerant que una Central Sindical no deu limitar-se a l’acció sindical, treballem per oferir serveis que facilitin el benestar, la qualitat de vida i la formació dels nostres afiliats.

En aquest apartat podeu consultar els Membres del CSI·F a l’hospital U. Sant Joan de Reus.

Etiquetes: , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.